FAQ

Pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta cu noi, am pregatit pentru tine o serie de intrebari si raspunsuri. In cazul in care intrebarea/raspunsul tau nu se gaseste in aceasta lista, te rog sa ne lasi un mesaj folosind formularul din josul paginii.

Doresc o sedinta foto. Cum Procedez?

Pentru a programa o sedinta foto in studio/in orice alta locatie dorita tot ce trebuie sa faci este fie sa completezi formularul de contact cu datele tale si te vom contacta noi oferindu-ti optiuni cu privire la data si ora, sau poti da un simplu click pe butonul de whatsap existent in pagina pentru a ne trimite un mesaj, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Cat dureaza o sedinta foto?

In general sedinta dureaza intre 30-40 min, in care ne dorim ca atat tu si noi sa fim relaxati, degajati ai creativi pentru a obtine rezultatul dorit. De preferat este ca atunci cand iti programezi o sedinta, sa vii cu mintea limpede si sa lasi toate grijile si problemele la usa studioului.

Cum pot plati?

Momentan plata se poate efectua fie in numerar, la locatie sau prin virament bancar in contul RO54INGB0000999908853808, titular cont Atelierul Irinei FV srld.

In cat timp si cum se predau materialele?

In functie de natura evenimentului materialele se pot preda fie in 48 ore ( in cazul sedintelor foto), fie in maxim 2 luni ( in cazul nuntilor, botezurilor). Exceptie fac perioadele aglomerate din an ( luna august in cazul nuntilor si aprilie si decembrie in cazul sedintelor de Paste si de Craciun). Materialele se predau prin link online securizat, daca nu se stipuleaza altfel in contract.

Oferiti recuzita in cadrul sedintelor?

In cazul anumitor sedinte putem pune la dispozitie vestimentatie- sedinta maternitate – studioul are o tinuta versatila care poate fi aranjata in 5 moduri diferite, etc.

Ai o intrebare pentru noi? Scrie-ne!

6 + 10 =